Đilas: Moram da reagujem na Boškovu izjavu, Marinika nije ni u kakvoj kampanji

Vesti 13. maj 202116:10 142 komentara
đilas obradović tepić
N1

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas saopštenjem je reagovao na ocenu lidera Dveri Boška Obradovića da je potpredsednica SSP Marinika Tepić u "ličnoj predizbornoj kampanji", rekavši da je od Obradovića, kao proklamovanog borca za porodicu, očekivao da bude prvi u Jagodini da osudi napad na Tepić.

Đilas je u saopštenju istakao da je morao da reaguje na Obradovićevu izjavu, jer je borbu Marinike Tepić i cele demokratske Srbije da se privedu pravdi svi koji su vršili nasilje nad devojčicama, devojkama i ženama u Jagodini okarakterisao kao njenu ličnu predizbornu kampanju.

PROČITAJTE JOŠ:

„Očekivao sam da Boško, kao proklamovani borac za porodične vrednosti, bude prvi u Jagodini, da osudi napad kome je bila izložena Marinika Tepić, ali što je još važnije, da insistira na procesuiranju zločinaca, jer zaštita majki, sestara i ćerki je iznad svake politike“, naglasio je Đilas.

Poručio je da „Marinika nije ni u kakvoj predsedničkoj kampanji“, da ne crta foto-robote predsedničkog kandidata, već da se iz dana u dan bori da svaka devojčica i žena bude zaštićena i ne bude žrtva nasilja.

„Svako kome je do toga stalo, mora da podrži istinu i pravdu i da se bori da zločinci budu kažnjeni“, zaključio je Đilas.

Boško Obradović je u emisiji „Dobar loš zao“ na Nova.rs upitan zašto nije podržao aktivnosti Marinike Tepić u Jagodini izjavio da ne vidi razloga da učestvuje u predsedničkoj kampanji koju, kako on smatra, Marinika Tepić vodi i dodao da tu kampanju Dveri neće da podrže.

Prema njegovm rečima, Vučića na izborima može da pobedi samo neko ko je patriota, a ne neko koje potpisao predlog za skupštinsku deklaraciju o genocidu u Srebrenici.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare