Đilas: Apsolutno sam siguran da većina građana ne podržava SNS

Vesti 27. nov. 202113:0681 komentara
Podeli:
Izvor: Vesna Lalić/Nova.rs

Predsednik Strake slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas izjavio je da je apsolutno siguran da većina građana Srbije više ne podržava Srpsku naprednu stranku i naglasio da će nakon izbora na proleće pružiti normalan život i stabilnu državu.

Povezano:

„Teška je situacija u Srbiji, to je loša vest, ali je sjajna vest da će sve to trajati još nešto malo više od četiri meseca. Mi se nismo ujedinili i pozvali gradjane i pokrete koji žele drugačije da žive da bismo izašli na izbore i postali poslanici, već da bismo se ujedinili sa idejom da pobedimo na svim nivoima“, kazao je Djilas na konferenciji za novinare u Nišu.

Đilas je naveo da su građani pred prethodne izbore tražili da ih opozicija bojkotuje, a da sada zahteva da na izbore izađu i dodao da će zbog toga opozicija stati iza potpredsednice SSP Marinike Tepić i boriti se da pobedi lista koju ona predvodi.

„A kada pobedimo, garantujemo svojim potpisima i rečima, napravićemo pravednu zemlju kroz zakon o poreklu imovine, formiranjem specijalnog tužilaštva za organizovani kriminal i tako što strani investitori neće dobijati hiljade evra po radnom mestu, već ćemo subvencionisati domaće privrednike“, naglasio je Djilas.

Komentari

Vaš komentar