Đanluka Vaki se revakcinisao u Beogradu: Organizovaću koncert da proslavimo

Vesti 02. jun. 202111:33 > 12:5749 komentara
Podeli:
Đanluka Vaki
Izvor: N1

Italijanski milioner Đanluka Vaki je neposredno nakon primanja druge doze vakcine protiv koronavirusa na Beogradskom sajmu za Nova.rs rekao da je primio Fajzer vakcinu.

„Jako sam srećan što sam ovde. Jedva čekam da pandemija prođe i da organizujem veliki koncert u Beogradu kako bih proslavio sa građanima Beograda“, rekao je Vaki za Nova.rs, a potom i objasnio zašto je baš u Srbiju došao da se vakciniše.

povezane vesti

„Primio sam Fajzerovu vakcinu. Mislim da su sve vakcine dobre, a odabrao sam Srbiju jer je blizu“, istakao je italijanski milioner, koji je danas u Beograd sleteo privatnim avionom sa svojom 28 godina mlađom izabranicom.

Podsetimo, ovaj italijanski plejboj je prvu dozu vakcine protiv koronavirusa takođe primio u Beogradu 12. maja.

Đanluka Vaki
Izvor : N1

Tada se zahvalio Srbiji na tome što mu je omogućeno da se vakciniše u Beogradu.

„Vraćamo se u Bolonju, vakcinisali smo se u Beogradu. Hvala Srbijo“, rekao je tada Đanluka Vaki u video snimku koji je objavio iz aviona na putu natrag.

On se tom prilikom zahvalio i osoblju na Sajmu, gde je primio vakcinu.

Vesić: Dolazak Vakija važan za promociju Beograda

„Dolazak italijanskog biznismena Đanluke Vakija je važan za promociju Beograda i našeg turizma, promociju našeg grada kao destinacije, možda i jedine u svetu gde su na raspolaganju četiri vrste vakcine, zbog čega veliki broj stranaca dolazi u Beograd“, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić u Hali 3 Beogradskog sajma.

Vesić je u ime Grada Beograda pozdravio Vakija i dodao da će njegova „velika popularnost, kako u Srbiji tako i u svetu“ sigurno doprineti turizmu.

„Očekujemo da po definitivnom prestanku pandemije ponovo dostignemo sjajne brojke po pitanju turizma, ali i da ih premašimo. Naš grad ‘živi’ od turizma i uslužnih delatnosti“, rekao je Vesić.

Zahvalio je i premijerki Ani Brnabić, koja je učestvovala u organizaciji ovog događaja.

„Nastavićemo da dovodimo poznate ličnosti kako bismo promovisali Beograd. Đanluka Vaki je pre dve godine bio gost Beograda, tačnije 2018. godine, i dogovorili smo se da krajem meseca ili početkom sledećeg, čim epidemiološke mere budu dozvolile, organizujemo veliki koncert na Kalemegdanu na kojem će on biti ‘di-džej'“, kazao je Vesić.

Dodao je da će koncert biti besplatan za Beograđanke i Beograđane, „kako bismo im zahvalili na hrabrosti koju su pokazali tokom pandemije, kao i zato što su se vakcinisali i što su po tom pitanju najbolji u Srbiji“.

Đanluka Vaki je Vesiću zahvalio na lepim rečima i istakao da je veoma srećan što je ponovo u Beogradu.

Komentari

Vaš komentar