Direktor hotela „Gejzer“ u Sijarinskoj banji podneo ostavku

Vesti 20. jun 202207:34 > 19:44 0 komentara
sijarinska banja
Youtube/ CZIMK Belgrade

Direktor Rehabilitacionog centra hotela "Gejzer" u Sijarinskoj Banji Zoran Radenković podneo je sinoć neopozivu ostavku, posle celodnevnog protesta zaposlenih, gostiju i meštana zbog namere da se hotel zatvori i proglasi epidemija jer su se javila dva slučaja koronavirusa, potvrđeno je agenciji Beta u Upravnom odboru ove zdravstvene ustanove.

Povezane vesti

On je ostavku podneo baš članovima Upravnog odbora na vanrednoj sednici, posle mučne i dugačke rasprave, kojeg su članovi ovog tela prozivali za plašenje gostiju i za mogućnost zatvaranja hotela u jeku sezone.

Iako je podneo ostavku, Radenković je, kako se saznaje, ostao pri stavu da radi ispravnu stvar i da je sve instrukcije dobijao iz Zavoda za javno zdravlje Leskovac, iz kojeg se agenciji Beta niko ne javlja na telefone.

Radenković, koji je postavljen na tu fukciju pre tri godine na predlog istog Upravnog odbora, imao je podršku prethodnog predsednika opštine Medveđa Nebojša Arsića. Prošle godine u avgustu zatvorio je hotel na mesec dana, zbog čega i danas radnicima kasne plate.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi ko će ostaviti komentar!