Lokalizovan požar u barakama u Bloku 70 na Novom Beogradu

Vesti 07. sep 202109:31 > 17:37 15 komentara
požar novi beograd
N1

Vatrogasci su lokalizovali požar koji je jutros zahvatio barake "Mostogradnje" u Bloku 70 na Novom Beogradu, i trenutno rade na dogašavanju požara, javlja reporter N1.

Požar je izbio jutros oko 8.25, u baraci preduzeća „Mostogradnja“ u Ulici dr Agostina Neta, a komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Beograda Miloš Majstorović potvrdio je za N1 da u požaru nema povređenih osoba.

„Povređenih i žrtava nema. Mi još uvek gasimo ovaj prostor, jednostavno, dok ne završimo naš posao kompletan, ne možemo podvrditi da li će biti neko povređen“, kazao je on.

Majstorović je naveo i da je Vatrogasno-spasilačka brigada, odmah po dojavi, na lice mesta uputila šest vatrogasnih vozila sa 24 vatrogasca, koji su, kako je rekao, stigli za osam minuta i zatekli požar na površini od 500 kvadrata.

„Ovog trenutka požar je lokalizovan, vrši se dogašivanje, sam uzrok požara Vatrogasno-spasilačka brigada ne utvrđuje, i nakon završetka naših aktivnosti na ovom prostoru, stručne ekipe MUP-a će to učiniti“, objasnio je Majstorović.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare