Deklaracija SPAS-a i SNS

Vesti 29. maj. 202111:24 > 11:3817 komentara
Podeli:
Aleksandar Vučić, Aleksandar Šapić, SNS, Glavni odbor
Izvor: Tanjug/Tara Radovanović

Srpska napredna stranka i Srpski patriotski savez usvojili su Deklaraciju o pravcima i prioritetima Srbije, u kojoj se na prvom mestu navodi da su očuvanje mira i političke i ekonomske stabilnosti vitalni preduslovi daljeg razvoja zemlje.

Na drugom mestu prioriteta je očuvanje nezavisnosti, teritorijalnog integriteta i samostalnosti u odlučivanju, kao i očuvanje vojne neutralnosti, a sledi rad na ekonomskom razvoju zemlje i posvećenost rastu privrede.

Povezano:

Nakon toga je očuvanje i obnova demografske slike Srbije, pa očuvanje i negovanje identiteta srpskog naroda, uz poštovanje svih manjina, kao i razvoj kulture i negovanje tradicije.

Sledi iskorenjivanje organizovanog kriminala, proterivanje mafije iz Srbije i sistemska borba protiv korupcije, a konstatuje se i da je razvoj sela moguć jedino uz poštovanje prirode i prirodnih resursa.

U našem javnom delovanju ćemo se boriti protiv širenja mržnje, kao i svih onih koji žele podeljenu i slabu Srbiju, a pozivamo sve građane da podrže ove principe, navodi se u zajedničkoj deklaraciji SNS i SPAS.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić kazao je tokom sednice Glavnog odbora te partije da će članovi stranke biti vrednovani i shodno privrženosti tim principima. Nakon što je na sednici Glavnog odbora SNS-a izglasano spajanje sa SPAS-om, Vučić je novim članovima poželeo da nastave da pobeđuju.

Komentari

Vaš komentar