Darku Kostiću godinu dana kućnog zatvora zbog polnog uznemiravanja maloletnika

Vesti 11. jun 202112:02 > 12:03 17 komentara
Vesna Lalić/Nova.rs

Modni kreator Darko Kostić osuđen je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na godinu dana kućnog zatvora, zbog nedozvoljenog polnog uznemiravanja maloletnika i posedovanja narkotika.

Povezane vesti

Kostić je na pretres došao u pratnji advokata Dimitrija Ilića. Osuđen je za posedovanje leka rivotril i za nedozvoljeno polno uznemiravanje nad maloletnikom, dok je za dva krivična dela, među kojima je i polno uznemiravanje jednog punoletnog lica, oslobođen, prenosi Nova.rs.

Odbrana Kostića najavila je žalbu na presudu.

Podsetimo, modnom kreatoru Darku Kostiću sudilo se za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan. Sem toga, kreator se teretio i za omogućavanje uživanje narkotika, a za šta je oslobođen.

Kostić je uhapšen u junu 2018. nakon što ga je maloletni L. K, učesnik jednog rijaliti programa za decu, prijavio policiji da je pokušao da ga napastvuje. Maloletnik je tvrdio da ga je Kostić namamio u svoj stan kako bi mu dao novac za fotografije, ali da mu je potom u piće sipao preparat za potenciju. Ipak, on je, kako je tvrdio, uspeo da pobegne iz stana.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare