Dačić povodom Dana PJP: Nećemo da ratujemo, ali ni da se krijemo u ćošku

Vesti 14. maj. 202213:4716 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačića obratio se  na svečanom otvaranju izložbe „Policijska brigada PJP - Slavom Ovenčana“, koju organizuje Udruženje Veterana Posebnih Jedinica Policije, povodom obeležavanja 30 godina od osnivanja PJM - PJP.

Dačić je kazao da su Posebne jedinice policije odigrale „ogromnu ulogu u najtežim godinama za naš narod koje ova generacija pamti“ i da su „bile u prvim redovima kada se branio suverenitet Srbije i kada su se branili životi naših ljudi na Kosovu i Metohiji“.

„Mi nemamo nameru ni sa kim da ratujemo, nismo je nikada ni imali. Ali to ne znači da ćemo da se krijemo u ćošku i da svakome kome padne na pamet dozvoljavamo da ugrožava našu zemlju i naš narod“, rekao je Dačić.

On je naveo da je Srbija miroljubiva zemlja, od koje „nikome ne preti nikakva opasnost“, ali „neka to ne shvate kao našu slabost, naprotiv“.

"To je naš način da svima poručimo da smo dovoljno jaki i verni našoj Srbiji da ćemo je uvek i u svakom trenutku braniti ako to bude potrebno", kazao je predsednik skupštine.

Komentari

Vaš komentar