Ćuta o Bosilegradu: Zaharijev ima submisivan odnos prema ljudima „iznad njega“

Vesti 15. avg 202214:32 10 komentara
Aleksandar Jovanović Ćuta
N1

Osvrćući se na posetu Bosilegradu i tamošnjem rudniku olova, bakra i cinka, narodni poslanik liste Moramo Aleksandar Jovanović Ćuta je, u intervjuu za vranjski portal Slobodna reč, rekao kako je imao prilike da vidi predsednika opštine i "celu njegovu svitu, direktore rudnika" koji se snishodljivo odnose prema funkciji "narodni poslanik".

Jovanović je, ocenio da je to „verovatno običaj u Srbiji kad postaneš političar i narodni poslanik“, kad te svi gledaju kao da si „nešto bitan“.

Povezane vesti

„Oni se zapravo plaše onoga što ja mogu da postignem na mestu koje se zove Narodna skupština, da bacim potpuno svetlo, imam taj alat u rukama da rasvetlim sve što se dešava u opštini Bosilegrad“, rekao je Jovanović.

Ocenio je i da predsednik opštine Bosilegrad Vladimir Zaharijev ima „submisivni odnos prema nekakvim funkcijama“ i ljudima koji su „iznad njega“.

„On misli da nije dobro da ne prima narodnog poslanika, jer se plaši da taj narodni poslanik može da priča u Skupštini nešto loše o njemu, a ja ću svakako pričati ono što je istina. Oni se plaše. Konkretno, kada je u pitanju cela priča oko ekološke pobune koja ovde u poslednjih pet godina bukti na sve strane, ono što možemo da vidimo u očima investitora je strah“, ocenio je Jovanović.

Konstatovao je da toga nije bilo pre tri-četiri godine.

„Oni su bili apsolutno nedodirljivi. Gradili su male hidroelektrane, deponije, radilo se ko šta je hteo, jer nisu bili u fokusu. Mi smo za ovih pet godina uspeli da bacimo svetlo na to i sad imaju da smo ušli u politiku, u Skupštinu. To je ono čega se plaše, da se to rasvetli. Svaki njihov takav projekat moraće da prođe kroz Skupštinu“, poručio je Jovanović za portal Slobodna reč.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare