Crvena linija: Imaju li zemlje regiona plan vakcinacije

Vesti 28. jan 202108:16 > 10:172 komentara
Izvor: N1

O vakcinama između zdravlja i politike u Crvenoj liniji u petak u 20h govore Miroslav Radman, član naučnog Saveta Vlade Hrvatske, Radan Stojanović, profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i Ednan Drljević, infektolog.

Srbija je četvrta u Evropi po broju vakcinisanih na 100.000 stanovnika. Vakcinacija i vakcinama, koje još nije odobrila Evropska agencija za lekove. Zbog kašnjenja isporuke vakcina EU, Hrvatska obustavila nova vakcinisanja.

U BIH vakcine još nisu stigle. Zapadno-hercegovački kanton, kako kažu, da ne bi sedeo skštenih ruku, vakcine nabavlja komercijalno.

Imaju li zemlje regije plan vakcinacije? Ko je odgovoran za njegovo nesprovođenje? Štite li nas vakcine od novoj soja virusa? Kako ćemo i kada do kolektivnog imuniteta, ali i da li su vakcinisani građani Srbije dali podršku Vučiću, kako tvrde Vladini tabloidi?

O vakcinama između zdravlja i politike u Crvenoj liniji govore Miroslav Radman, član naučnog Saveta Vlade Hrvatske, Radan Stojanović, profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu i Ednan Drljević, infektolog.

Autorka i voditeljka Crvene linije je Marina Fratucan. Emisija je na programu N1 televizije u petak u 20 sati.

Komentari

Vaš komentar