Čedomir Jovanović i supruga završili u policiji zbog graška?

Vesti 13. okt 202221:04 65 komentara
N1

Ime Čedomira Jovanovića sve ređe može da se pročita u političkim rubrikama novina. Ako se i pojavljuje u medijima, predsednik Liberalno-demokratske partije, nekadašnji potpredsednik Vlade i šef poslaničkog kluba DOS-a to onda čini najčešće u okviru rubrike hronika, navodi Danas.

To je bio slučaj i juče kada su gotovo svi mediji preneli vest da je Jovanović saslušan u policiji zbog porodičnog nasilja. Šta se tačno desilo, teško je raščivijati. Najpre je puštena vest da je Jovanović prijavljen policiji zbog nasilja nad suprugom Jelenom.

Povezano:

Prvom novinaru koji je uspeo da ga dobije na telefon je to priznao, rekavši da će se sam prijaviti policiji, što je i učinio, piše Danas. U policiji se ubrzo pojavila i njegova supruga Jelena, demantujući da je bilo ikakvog nasilja. Ipak, i nakon njenog iskaza Jovanović je zadržan u policiji, navodno na trežnjenju pošto je ustanovljeno da je pozivitan na – bromazepam.

Nakon što je izašao iz policijske stanice Jovanović je sa suprugom i advokatom otišao na piće. Upravo je advokat Aleksandar Šćekić Večernjim novostima dao zvaničnu verziju događaja. Prema njoj, do svađe supružnika došlo je zbog ručka. Naime, Jelena Jovanović je spremala grašak sa mesom, a Čedomir je insistirao da se pravi bez mesa, ili da bar za njega spremi odvojeno. Svađu su čule komšije, pozvale Jeleninu majku, a ona policiju.

A ko je Jelena i kako ju je Jovanović upoznao čitajte na sajtu danas.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare