Brnabić u obilasku štandova SNS: Važno da se mladi što više uključe u politiku

Vesti 06. sep 202121:24 31 komentara
Tanjug/ Vlada Srbije/ Slobodan Miljević

Mladi su budućnost Srbije, zato je važno da sa njima razgovaramo i da se mladi što više uključe u politički život naše zemlje, izjavila je poverenica Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) za Beograd Ana Brnabić prilikom obilaska stranačkih štandova na opštini Vračar.

„Zahvalna sam na energiji i posvećenosti ovih mladih ljudi. Drago mi je što i oni shvataju koliko su mir i stabilnost važni za dalji napredak i razvoj naše zemlje. Vidim da prepoznaju i podržavaju politiku predsednika Vučića, koji insistira na ujedinjenju uprkos našim razlikama“, rekla je Brnabić i dodala da samo ujedinjena i jaka Srbija može da bude garant bolje budućnosti za svu decu, za Beograd i za Srbiju, saopštila je SNS.

#related-news_0

Brnabić je poručila mladima da ne treba da nasedaju na provokacije i istakla da se SNS zalaže za dijalog, „za razliku od pojedinaca koji su zatrovani mržnjom prema predsedniku Aleksandru Vučiću i koji svakodnevno pozivaju na nasilno preuzimanje vlasti i prete svima koji ne misle kao oni“.

„Iza svih nas iz SNS stoje rezultati, do kojih smo stigli napornim i predanim radom i odgovornom politikom predsednika Vučića. To je ono što treba da predstavimo građanima, a da bismo to uspeli potreban je rad na terenu i direktna komunikacija sa ljudima“, rekla je Brnabić.

Na sastanku tražila da funkcioneri i članovi budu na terenu

Poverenica beogradskog odbora održala je i sastanak sa članovima Opštinskog odbora Vračar na kome je od funkcionera i članova tražila da svakodnevno budu na terenu i da razgovaraju sa građanima i podsetila da je to okosnica politike Aleksandra Vučića i SNS.

„Pored obilazaka Opštinskih odbora i radnih sastanaka, ja želim da učestvujem i u vašim aktivnostima na terenu. Želim da svoje vreme nakon radnog dana iskoristim da razgovaram sa što više građana. Imamo sa čim da izađemo pred njih, samo na Vračaru je prosečna plata porasla za 39,25 odsto. Imamo rezultate, imamo argumente, borite se za svaki glas i za svoju opštinu”, rekla je Brnabić.

Ona je navela da očekuje „prljavu kampanju i napade lažne elite“, ali da to ne treba da obeshrabri.

Brnabić je rekla da uzdignute glave treba da pokažu ono što su postigli kako bi i Vračar i Beograd i Srbija bili još bolje mesto za život svakog građanina.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare