Brnabić o ponašanju Momirovića: Videla sam emocije, želi da se radovi završe

Vesti 24. feb 202114:24 64 komentara
Tanjug/Tara Radovanović

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je u ponašanju ministra infrastrukture Tomislava Momirovića prema radnicima prilikom obilaska radova na izgradnji obilaznice oko Beograda videla emociju, brigu i želju da radovi u tom delu budu završeni u dogovorenom roku.

Podsetimo, ministra su tom prilikom snimale kamere dok grdi radnike, pa i v. d. direktora Puteva Srbije Zorana Drobnjaka, a potom se pojavio i snimak kako ministar psuje, dok misli da su kamere ugašene.

„Što se tiče snimaka i ove, rekla bih, hajke na ministra Momirovića, reći ću vam ovo, ja sam iz tog snimka, i jednog i drugog, videla ministra kome je stalo da se putevi završe što pre, da izgradnja ne kasni, da se rokovi ne pomeraju. Da li je našao pravi rečnik, o tome možemo da diskutujemo, ali ja sam videla emociju“, rekla je Brnabić.

Na pitanje kako se osećao kada ga je ministar prozvao zbog kašnjenja radova, Drobnjak je rekao da nije sujetan čovek.

„Kao što je rekla premijerka, proradile su mu emocije, on je malo više grdio, prozivao, mi ćemo da se trudimo da završimo. Mi smo već imali razgovore za izvođačem, pravimo dinamiku da to bude 15. aprila. Ali šta je po meni najvažnije. Najvažnije je da obilaznica oko Beograda bude gotova krajem 2022. Dakle decembra 2022. obilaznica oko Beograda će da bude urađena“, odgovorio je Drobnjak.

Izvor: Tanjug

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare