Brnabić o Palmi: Dobila sam poziv na jednu žurku, ako treba daću odmah iskaz

Vesti 26. apr. 202112:59 > 13:0454 komentara
Podeli:

Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je spremna da odmah da iskaz ako neko smatra da ima informacije o slučaju Palma, ali ih nema, i navela da od tog slučaja ne treba praviti "političku temu".

„Dobila sam jedan poziv za neku žurku, ja ne znam da poziv na žurku bilo šta govori o nekoj nezakonitoj radnji. Ako treba da dam svoj iskaz evo odmah ću odavde da to učinim“, rekla je Brnabić, prilikom dočeka novog kontingenta vakcine Sinofarm, na aerodromu Nikola Tesla, na pitanje da li je svejevremeno rekla da je dobila od Dragama Markovića poziv za bunga-bunga žurku.

Povezane vesti:

Kako je navela, „ako neko smatra da ona nešto treba da kaže apsolutno će se odazvati na svaki poziv, ali zna da nema“.

Takođe je navela i da „ne zna ni jednu osobu da tako nešto radi, da podvodi žene i maloletnice, ali da zna, odmah bi prijavila“.

Ona je za optužbe protiv Markovića rekla da to „nisu tračevi, zabavne vesti i ovaj mi je rekao, već ozbiljne optužbe“.

„Ako bilo ko ima bilo koju informaciju mora da je kaže nadležnim organima, ali i oni da je traže“, rekla je Brnabić.

Podsetimo, Brnabić je u intervjuu Kuriru 2017. godine izjavila da je dobila poziv na bunga-bunga žurku odmah nakon ulaska u Vladu Aleksandra Vučića.

„Zvao me je da učestvujem na njegovim bunga-bunga žurkama. Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci sa muškarcima, kazao je on“, izjavila je Brnabić.

Komentari

Vaš komentar