Branka Katić podržala mlade koleginice i ispričala svoja iskustva u školi glume

Vesti 19. jan. 202115:04 > 16:392 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Nakon ispovesti glumica Milene Radulović i Ive Ilinčić, koje su otkrile da ih je profesor glume Miroslav Aleksić godinama seksualno uznemiravao oglasila se i glumica Branka Katić i poslala punu podršku mladim kolegicama. 

„Dajem svoju punu podršku mojim mladim koleginicama, vrsnim glumicama i hrabrim ljudskim bićima. Žao mi je zbog svega što su prošle i divim im se jer nisu dale da ih to duhovno i mentalno uništi. Kao član Omladinskog dramskog studija koji je vodio Miroslav Aleksić, znam o kakvom se mentalnom maltretiranju radi. Nije čas prošao da me nije slao na umivanje, govorio mi da sam glupa, a takođe smo imali i jednu epizodu, gde mi je zbog igranja sa bendom zabranjeno pušenje. Napravio mi je scenu pred svima – pitao me da li je u redu da se devojčica od 15 godina „probija grudima kroz svet“, rekla je gumica.

POVEZANE VESTI:

Ona je rekla da je samo dve godine bila u grupi, a da je član postala posle dobijene uloge u filmu „Nije lako sa muškarcima“.

„Volela sam druženje nas polaznika, ali moram priznati da se nikada nisam osećala sasvim prijatno na časovima, jer sam uvek bila meta njegovih grubih verbalnih opaski. Često bi me i rasplakao, a jednom je zamolio sve ostale da izađu da bi mi zatim objasnio da sve to radi zato što me voli… To je bilo sve, nije me nikada fizički ugrozio, kazala je Branka Katić.

Komentari

Vaš komentar