Borko Stefanović, Robert Čoban i Vladimir Vuletić gosti Novog dana

Vesti 07. mar. 202114:105 komentara
Podeli:
Novi dan špica logo poster
Izvor: N1

Zbog čega opozicione stranke ne razgovaraju o zajedničkom nastupu na izborima? Zašto nema dogovora ni oko jedne platforme za dijalog sa vlastima? O tome u temi jutra govori Borko Stefanović, potpredsednik Stranke slobode i pravde.

Šta je bilo u pozadini sukoba u Partizanu u kom su učestvovali političari, policajci i navijači povezani sa kriminalnim grupama, ko je i kako imao kontrolu nad huliganima? Kako odgovara na optužbe da je sa Belivukovom grupom imao bolju saradnju nego Novak Nedić, generalni sekretar Vlade Srbije, za kog postoje indicije da je bio blisko povezan sa navijačkom grupom “Janjičari” kojom je inače rukovodio Belivuk, o tome u Novom danu govori donedavni potpredsednik kluba Vladimir Vuletić.

Štampu listamo sa direktorom COLOR PRESS Grupe Robertom Čobanom.

Uživo smo u Institutu za transfuziju krvi gde se organizuje akcija „Ništa bez žena“.

Rediteljka DAH Teatra, Dijana Milošević nominovana je među 27 žena iz celog sveta za prestižnu nagradu koja se dodeljuje vodećim svetskim pozorišnim umetnicama zbog umetničke izvrsnosti u angažmanu za društvene  promene. Sa njom razgovaramo u Novom danu.

Slobodan Trkulja i Balkanopolis 13. marta u Kombank dvorani prirediće jedinstven muzičko-scenski spektakl. Publika koja se uželela kvalitetne muzike imaće priliku da uživa u, kako mnogi kažu, sintezi tradicionalne srpske muzike i modernog džeza. Tim povodom gost Novog dana je upravo Slobodan Trkulja.

Pijanista Nikolaj Luganski i violičelista Pavel Gomzijakov 10. marta za beogradsku publiku pripremaju koncert „Iz Rusije sa ljuvalju“ koji će biti priređen u Kolarčevoj zadužbini. Detalje o ovom jedinstvenom koncertnom izvođenju čućemo od Vladimira Đorđevića, predstavnika Kolarčeve zadužbine.

Komentari

Vaš komentar