Nova.rs: Bogdanović u tužilaštvu dao iskaz o ubistvu Olivera Ivanovića

Vesti 20. apr 202208:44 > 13:45 2 komentara
Oliver Ivanović
N1

Boban Bogdanović izneo je saznanja o ubistvu kosovskog političara Olivera Ivanovića u prostorijama Tužilaštva za organizovani kriminal, piše portal Nova.rs. On je ranije za taj portal najavio da će ponoviti ono što je otkrio u intervjuu za KRIK - da je od svog prijatelja Aleksandra Gligorijevića saznao da je izvršitelj Ivanovićevog ubistva Ljubomir Lainović, organizator Milan Radoičić a nalogodavac Zvonko Veselinović.

Povezane vesti:

Nakon gotovo dva sata ispitivanja, Bogdanović je iz tužilaštva izašao zadovoljan i očekuje da se institucije po prvi put ozbiljno posvete istrazi, a trebalo bi i da bude pozvan kao svedok na suđenju u Prištini, piše Nova.rs.

„Što se tiče tužioca nemam primedbu, bilo je korektno sa njegove strane i izneo sam sva svoja saznanja, sve je proteklo u skladu sa zakonom. Ali još uvek očekujem odgovor na moj zahtev za mere bezbednosti“, istakao je Bogdanović za portal Nova.rs.

Saslušanje Bogdanovića nije trajalo dugo, a nakon razgovora potpisao je izjavu da ono o čemu je govorio sa tužiocem neće iznositi u javnost, javlja KRIK.

Bogdanović je ranije istakao kako su ga kontaktirale i službe sa Kosova, te očekuje uskoro poziv i od kosovskog tužilaštva.

Inače, njegov advokat podneo je zahtev Tužilaštvu za organizovani kriminal i zatražio obezbeđenje za Bogdanovića, jer mu je kako tvrdi, ugrožena bezbednost, piše Nova.rs.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare