Blic: Petkovićev sin uhapšen u akciji u kojoj je zaplenjeno 115kg kokaina

Vesti 29. nov 202216:43 32 komentara
Hapšenje, lisice, policija privođenje
Shutterstock/Vadim Kulikov

Damjan Roganović i Dušan Petković uhapšeni su u Amsterdamu kao članovi organizovane kriminalne grupe zbog 115 kilograma kokaina, piše Blic.

Otac osumnjičenog Petkovića bio je čuveni Ilija Petković (1945 – 2020), slavni jugoslovenski fudbaler i selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore na Mundijalu 2006. godine u Nemačkoj, na koji je stariji Petković vodio i svog sina kao reprezentativca, navodi Blic.

Povezano:

Oni su uhapšeni u zajedničkoj međunarodnoj akciji Tužilaštva za organizovani kriminal Srbije, BIA, MUP, nadležnih javnih tužilaštava Belgije i Holandije, Evropola i Evrodžasta uhapšeno je osam osoba i zaplenjeno ukupno 115 kilograma opojne droge kokain.

U akciji kojom je rukovodilo srpsko Tužilaštvo, slobode je lišeno osam osoba, dok se za preostalim pripadnicima organizovane kriminalne grupe traga, navodi se u saopštenju.

Uhapšeni se sumnjiče za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare