Blic: Baka Prase u policiji zbog navodnog korišćenja nedozvoljenih supstanci

Vesti 03. okt 202211:2724 komentara
Baka Prase
Izvor: Printscreen/YouTube/BakaPrase

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, stigao je jutros u u zgradu Uprave policije za grad Beograd na saslušanje. On je pozvan kako bi dao iskaz zbog navodnog korišćenju nedozvoljenih supstanci.

Kako prenosi Blic, Ilićevo saslušanje nema veze ni sa jednim slučajem o kojima je bio ispitivan do sada.

Naime, imajući u vidu medijske navode, kao i video zapise na kojima je Bogdan Ilić navodno koristio supstancu nalik na opojnu drogu i pohvalno se izjašnjavao o upotrebi narkotika, prenosi Blic, Baka Prase treba da da iskaz radi utvrđivanja okolnosti eventualnog izvršenja krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Povezane vesti

Potrebno je i da se Bogdan Ilić izjasni kada su i gde ti video zapisi sačinjeni, ko ih je sačinio i u koju svrhu, kao i na koji način je i od kog lica nabavio navedene supstance.

Kako saznaje Blic, čim je ušao u stanicu opomenut je da se upristoji, budući da je već ispred ulaza napravio haos. On se obratio novinarima, ali umesto da odgovara na pitanja, Baka Prase je krenuo da psuje Željka Mitrovića i da pokazuje srednji prst.

Podsetimo, njemu je nedavno ugašen kanal na Jutjubu koji je brojao više od dva miliona pretplatnika. Inače, već mesecima vodi se medijski rat između Bogdana Ilića i vlasnika Pinka Željka Mitrovića.

Komentari

Vaš komentar