Biković: Iva i Milena imaju svu moju ljubav i podršku

Vesti 19. jan. 202116:028 komentara
Podeli:
Izvor: N1

Miloš Biković je putem svog Instagram naloga javno pružio podršku glumicama Mileni Radulović i Ivi Ilinčić, koje su u svojim ispovestima javno iznele da su žrtve seksualnog zlostavljanja Miroslava Mike Aleksića, kod koga su pohađale časove glume, prenosi nova.rs.

Biković je u svom izlaganju između ostalog naveo da su mu i Ilinčić i Radulović bliske, te podstakao sve žene koje su doživele slično iskustvo da slučaj prijave, piše nova.rs.

Povezane vesti

„Milena je moja prijateljica. Moja hrabra prijateljica, i to sam oduvek znao, i kad sam je gledao na ispitima na FDU i dok smo radili u Rusiji zajedno. Iva je divna mlada umetnica, iz moje pozorišne kuće, bio sam asistent na njenoj klasi, i sad je pokazala koliko je zrela. Da se nije desilo u mom bliskom okruženju, mojim prijateljicama, mojim koleginicama, devojčicama koje sam gledao kako rastu u divne mlade žene i umetnice, verovatno nikada ne bih znao koliko to može da bude strašno. One znaju da imaju moju ljubav i moju podršku. Njih dve, i sve moje koleginice, ali i bilo koja žena koja se ikada našla ili će se naći u sličnoj situaciji. Nisi sama. Tiče me se“, napisao je Biković.

„A svi oni koji broje glasove podrške, lajkove ili krvna zrnca – prave od ove teme ono što ona nikad ne sme da postane. Možda ne znaju šta rade, ne odobravam i ne učestvujem. Ovom prilikom želeo bih da ohrabrim i ostale žene koje su imale slično iskustvo da istupe i progovore“, dodao je on.

Komentari

Vaš komentar