Beta: Tužilaštvo odbacilo prijavu Dragana Markovića Palme protiv Marinike Tepić

Vesti 30. avg 202112:26 > 12:34 40 komentara
marinika tepić dragan marković palma
N1

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu donelo je rešenje o odbacivanju krivične prijave predsednika Skupštine grada Jagodine Dragana Markovića protiv potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić, rečeno je nezvanično agenciji Beta u ovom Tužilaštvu.

POVEZANE VESTI

Marković ima mogućnost da Višem javnom tužilaštvu podnese prigovor u roku od osam dana od prijema obaveštenja.

Tek po toj odluci, ili ukoliko ne podnese prigovor, postupak je okončan.

Marković je podneo krivičnu prijavu nakon tvrdnji Tepić da ima saznanja da je u Jagodini organizovao „bunga bunga žurke“ na kojima su podvođene devojke.

Više javno tužilaštvo u Kraljevu je ranije saopštilo da je utvrdilo da za sada nema osnova sumnje i dokaza za pokretanje krivičnog postupka, zbog navodnog podvođenja žena u Jagodini, za koje je u aprilu čelnike tog grada javno optužila predsednica SSP Marinika Tepić.

U saopštenju tužilaštva precizira se da „u predmetu formiranom povodom navoda Marinike Tepić na konferenciji za novinare od 19. aprila – da su u prethodnom periodu više ženskih osoba bile žrtve podvođenja od strane službenih lica Gradske uprave Jagodina i da su pojedini političari iz Jagodine i Beograda koristili seksualne usluge tih žena, nakon izvršenih provera preko MUP-a, za sada nema mesta pokretanju krivičnog postupka povodom tih događaja, odnosno da za sada nema dokaza na osnovu kojih bi se pokrenuo postupak“.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare