Prekršajna i krivična prijava protiv investitora zbog gradnje na Vračaru

Vesti 04. jan. 202112:536 komentara
Podeli:
divlja gradnja Vračar
Izvor: Beoinfo

Sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović navela je da će uz prekršajnu, biti podneta i krivična prijava protiv investitora zgrade u Sezanovoj na Vračaru zbog bespravne gradnje.

Građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove vodi postupak redovnog inspekcijskog nadzora nad izgradnjom objekta u Sazonovoj 21 na Vračaru, saopšteno je iz ovog sekretarijata.

Кako je utvrđeno da je investitor odstupio od građevinske dozvole, rešenjem je naložena obustava daljeg izvođenja radova na izgradnji objekta, a investitoru je naloženo da u roku od 30 dana pribavi izmenjenu građevinsku dozvolu, prenosi Beoinfo.

„Zbog uočenih odstupanja, protiv investitora je podneta prekršajna prijava, a protiv izvođača radova prijava za privredni prestup. Danas je kontrolom na licu mesta utvrđeno da je investitor nastavio sa izvođenjem radova nakon naložene obustave i započeo izgradnju četvrtog sprata za koji radovi nisu odobreni građevinskom dozvolom. Gradilište u Sazonovoj 21 na Vračaru je zatvoreno, a protiv investitora će biti podneta krivična prijava“, rekla je sekretarka za inspekcijske poslove Sonja Božović.

Divlja gradnja Vračar
Izvor : Beoinfo
Komentari

Vaš komentar