Saslušanje Belivuka i ostalih osumnjičenih u Specijalnom tužilaštvu

Vesti 05. feb 202122:07 > 06. feb 2021 10:11 28 komentara

Kako N1 saznaje, u petak uveče, posle 21h, Veljko Belivuk i drugi osumnjičeni da su pripadnici organizovane kriminalne grupe koja se tereti za ubistva, otmice, prodaju droge i iznude - iz prostorija Službe za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije u Makišu prevezeni su na saslušanje u Specijalno tužilastvo za organizovani kriminal.

Kolonu policijskih vozila sa pritvorenicima obezbeđivale su specijalne jedinice, a okolne ulice na trasi do tužilastva bile su blokirane za saobraćaj tokom prolaska transporta sa pritvorenicima.

U pratnji 22 vozila, u kojima su se nalazili pripadnici organizovane kriminalne grupe, bile su specijalne jedinice Žandarmerije i specijalne jedinice SBPOК-a, kao i pripadnici Interventne jedinice 92 Policijske uprave za grad Beograd, navodi MUP.

Prilikom njihovog sprovođenja do Specijalnog suda saobraćajna policija je blokirala kompletnu trasu kretanja.

MUP Srbije
MUP Srbije
MUP Srbije
MUP Srbije
MUP Srbije
N1

Godinama se ime Veljka Belivuka spominjalo šapatom, a o sumnjama koja je zlodela počinio pisala je nekolicina istraživačkih novinara. Sada, kada su Velja Nevolja, njegova desna ruka Marko Miljković i dvadesetak članova organizovane kriminalne grupe koju su predvodili, iza rešetaka, informacije o njima se roje.

Ovo su neke od poslednjih: pretresajući Veljka Belivuka policija je kod njega pronašla ljudsku kost.

Koje je tvoje mišljenje o ovome?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare