Brnabić: Nismo znali da je Danilu Vučiću bio zabranjen ulazak u Crnu Goru

Vesti 08. nov. 202107:36 > 07:3757 komentara
Podeli:
Aleksandar Vučić, Ana Brnabić
Izvor: Tanjug / Rade Prelić

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da nije imala informacije da je Danilu Vučiću, sinu predsednika Srbije, bio zabranjen ulazak u Crnu Goru.

Brnabić je za televiziju Pink, rekla i da može da potvrdi da predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije imao takve informacije.

„Nikada nisam imala bilo kakve zvanične informacije o takvim stvarima i znam da predsednik Vučić nikada nije dobio takve informacije, što je zaista neverovatno“, rekla je ona u emisji „Hit tvit“.

Povezana vest

Ona je rekla da su u Srbiji prisutni, u delu javnosti i medijima, „užasni napadi“ na predsednika i Vladu Srbije, te u emisiji pokazala naslovnu stranu lista „Danas“ za ponedeljak.

„Ovo što se radi predsedniku Vučiću napadima na porodicu nema nikakve veze sa Danilom, ovo je direktan napad na predsednik Vučica“, rekl je ona.

Istakla je da je reč o instrumentalizaciji napada na Vučićevog sina i porodicu da se napadne on.

„To napadaju direktno mediji koji su u vlasništvu Dragana Šolaka i Dragana Đilasa i to je to – to je najprljavija kampanja koju smo mi ikada videli a ona tek počinje“, rekla je ona.

Dodala je da misli da će ta kampanja prema Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci biti „nešto najbrutalnije“ što smo videli jer se, kako je navela, ta kampanja uvezuje i sa medijima u regionu čiji su vlasnici isti ljudi.

„Mi ćemo se boriti potpuno demokratskim sredstvima, argumentima, rezulatatima, planom i programom i dalje kako god bilo, nećemo napadati ničiju decu i ničije porodice“, rekla je ona.

Komentari

Vaš komentar