Aleksić: Sramotno ćutanje Dolovac na sve prijave koje dve godine podnosimo

Vesti 07. jul 202219:2918 komentara
Podeli:
Miroslav Aleksić
Izvor: N1

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić rekao je da Dijanu Hrkalović, Predraga Koluviju i Andreja Vučića spaja isti advokat - Vladimir Đukanović.

„U pitanju je čovek koji je istovremeno član Visokog saveta sudstva, Državnog veća tužilaca i predsednik Odbora za provosuđe u Skupštine Srbije“, kazao je Aleksić u intervjuu za dnevni list Nova, prenosi Nova.rs.

On kaže da je sramotno i skandalozno ćutanje tužilaštva i tužiteljke Zagorke Dolovac na sve prijave koje su on i njegove opozicione kolege u prethodne dve godine podneli o slučajevima kriminala, pljačkanja države i uništavanja državnih preduzeća.

„Pisali smo prijave zbog Telekoma, Krušika, Jovanjice, Milenijum tima… Ali, nikada nikoga tužilaštvo nije pozvalo na odgovornost, iako su potpisnici bili političari, narodni poslanici i stranački funkcioneri… Oni sada postupaju po izjavi Dijane Hraklović kojom je ona direktno targetirala Milenkovića. To da ona bude relevantniji podnosilac prijave od svih nas ostalih je potpuni skandal i potvrda da je u Srbiji, tužilaštvo kao institucija, u potpunosti stavljeno pod šapu političke vlasti u Srbiji“, rekao je Miroslav Aleksić.

 

Komentari

Vaš komentar