Stefanović: Istraga o spornom snimku u rukama Tužilaštva

Vesti 09. sep 201515:53 > 16:29
Podeli:
Izvor: Tanjug/Zoran Žestić

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je istraga o susretima Ivice Dačića i Rodoljuba Radulovića u rukama tužilaštva i da je sledeći potez na njima, ističući da je to stvar koja treba da se rasvetli.

Stefanović je na pitanje kakav razvoj događaja očekuje nakon objavljivanja snimaka susreta Radulovića sa Dačićem i njegovim najbližim saradnicima, rekao novinarima da je taj slučaj stvar koja treba da se rasvetli.

„Istraga je u rukama tužilaštva i sledeći potez je na njima. što se mene tiče, ne bih ništa više dodavao, osim onoga što sam rekao juče, a sve drugo što budemo imali da kažemo reći ću na sednici Predsedništva SNS“, rekao je Stefanović, koji je i potpredsednik SNS.

SNS da se opredeli o putu Srbije

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je da će na sednici Predsedništva zatražiti da se stranka jasno opredeli kojim putem će Srbija ići i ukazao da će premijer Srbije Aleksandar Vučić doneti odluku o eventualnim prevremenim parlamentarnim izborima.

„Tražiću jasnu poruku koja će opredeliti da li će Srbija ići putem koji verujem da podržava većina građana Srbije, a koji predstavlja premijer Vučić ili možda građani imaju neki drugi put. Koji će biti modeli, da li će biti novih izbora, to je na premijeru da odluči“, rekao je Stefanović.

Stefanović je rekao da će se na tom stranačkom organu razgovarati o svim modelima koji su mogući, a na pitanje da li misli na rekonstrukciju Vlade Srbije odgovorio je da je sve već rekao.