Naoružani čovek pretio direktoru škole u Lebanu

Vesti 29. okt 201409:49 > 14:01
Podeli:
Izvor: Wikipedia

Muškarac iz Lebana upao je u Osnovnu školu "Vuk Karadžić" i dva puta pištoljem u glavu udario direktora Dragana Jovića, rečeno je za agenciju Beta u leskovačkoj popliciji.

Kako je naveo izvor, napadač S.S. (42) je odmah uhapšen. Incident se dogodio u 8.10. Učenici su bili na nastavi, pa je izbegnuta veća panika u školi, rečeno je u policiji.

Napadač je bio pijan, a u direktorovu kancelariju je ušao sa repetiranim pištoljem i u trenutku kada je u njoj bila i šefica računovodstva škole.

„Uspeo sam da ga savladam, ali me je u tom koškanju dva puta udario drškom pištolja po licu“, rekao je za agenciju Beta direktor škole.

S.S. je bez zaposlenja, a Joviću je dalji rođak. Direktor ne zna zbog čega je bio meta napada.

„Ništa mi nije rekao, ništa nije tražio. Ušao je i repetirao pištolj. šefica računovodstva se uplašila i skočila sa stolice. U pokušaju da pobegne, našla se između nas. On je držao uperen pištolj u moje lice. Udario me jednom drškom i tada sam krenuo na njega. Savladao sam ga brzo, ali je u tom rvanju uspeo još jednom da me udari. Kasnije je naišao pomoćni radnik i pokupio pištolj s poda“, kazao je Jović.