Novi dan: Šta sve treba da znate ako letujete u Grčkoj?

Vesti 30. jun 201514:29 > 14:34
REUTERS/Matthias Williams

U Novom danu televizije N1, u sredu 1. jula, biće reči o tome kako kriza u Grčkoj utiče na turizam u toj zemlji i šta sve treba da znate ako ste se odlučili da letujete na grčkoj obali.

Štampu u Novom danu prelistavaće i komentarisati Zoran Ostojić, novinar i bivši poslanik.

Kako kriza u Grčkoj utiče na njihovu turističku sezonu, šta bi trebalo da znaju naši turisti koji tamo letuju i da li grčka kriza ide u prilog domaćem turizmu teme su o kojoj ćemo pričati sa pomoćnicom ministra turizma Renatom Pindžo.

Jedanaestu godinu za redom, organizacija “maliVEliki ljudi” organizuju najveću letnju manifestaciju za decu sa posebnim potrebama i fizičkim hendikepom, pod nazivom “Igre bez granica”. Tim povodom gosća je Marija Petrović Vujinović, direktorka organizacije “maliVEliki ljudi”.

U Novom danu od Dunje Kusturice i Dejana Sparavala saznaćete šta nam donosi treći festival klasične muzike ”Boljšoj“ koji će se održati od 9. do 11. jula u Drvengradu, na Mokroj gori.

Jutarnji program emituje se od ponedeljka do petka u terminu od 8h do 10 časova, uživo iz tri studija – Beograda, Zagreba i Sarajeva.

Novi dan u Srbiji vodi Minja Miletić.