Vozilo iz pratnje Zorane Mihajlović učestvovalo u nezgodi

Vesti 28. jun. 201521:37 > 21:38
Podeli:
Izvor: Tanjug/Sava Radovanović

Vozilo iz pratnje potpredsednice Vlade Zorane Mihajlović je u četvrtak učestvovalo u lakšoj saobraćajnoj nezgodi u kojoj niko nije povređen i pričinjena je manja materijalna šteta.

Kako je saopšteno iz kabineta Zorane Mihajlović, u četvrtak, 25. juna, prilikom povratka sa Kopaonika automobil marke „golf“ presekao je putanju kretanja vozilu tako što je hteo da se u uključi na magistralni put u suprotnom smeru preko pune linije.

„Vozač potpredsednice Vlade je uspeo veštim manevrisanjem da izbegne sudar sa golfom koji se uključivao na magistralni put, ne gledajući da li se tim putem neko kreće. U vozilu koje je bilo iza Mihajlovićeve, nalazili su se njeni savetnici i snimatelj. I pored kočenja i manevrisanja nije bilo moguće da se mimoiđe golf, pa je došlo do sudara“, navodi se u saopštenju.

Članovi kabineta potpredsednice Vlade Srbije, kao i snimatelj, dali su izjave policiji koja je došla na uviđaj.

„Odmah posle nezgode vozač golfa je izašao iz automobila vidno uzbuđen, shvativši šta je uradio, da se uveri da nikoga nije povredio i pri tom je zahvaljivao što se sve dobro završilo u odnosu na to šta je moglo da se dogodi“, rečeno je u saopštenju.

Povodom pojedinih medijskih napisa istaknuto je i da potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović nikada nije imala ni obezbeđenje, ni pratnju.