U Skupštini ponovo o Đilasu i ubistvu Vučića, i to uz aplauz predsedavajućeg

Vesti 09. dec 202016:49 > 16:52
N1

Narodni poslanik Milan Savić sa liste "Aleksandar Vučić za našu decu" ponovio je u Skupštini niz optužbi na račun lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

U raspravi o pratećim zakonima na budžet Srbije za 2021. godinu Savić je govorio o velikim ulaganjima koja se planiraju na Kosovu i Metohiji uz poređenje da je bivši režim pokrajinu koristio za sticanje ličnog bogatstva.

On je pitao Đilasa i njegove partnere, ali kako je dodao „ne partnere iz Prištine sa kojima ima zajednički interes da svrgne Vučića i ubije njega i njegovu porodicu, „nego partnere iz srpskih sredina koliko su izgradili bolnica i kako su pomogli građanima.

Poslanik je pokazivao fotografije na kojima se, kako kaže vidi kako sada Aleksandar Vučić brine o Srbima na Kosovu, kojima su ulovi života sada mnogo bolji.

Predsedavajući Vladimir Orlić čestitao je Saviću „na izvanrednom izlaganju“ i rekao da se pridružuje aplauzu.

Stefanović: Doći će ovaj nahuškani čopor i po njih

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović reagovao je na izlaganje poslanika SNS-a u Skupštini Srbije o lideru SSP-a Draganu Đilasu i ocenio da je „sve otišlo predaleko“.

„Ako ljudi misle da je to opet Đilas i da nema veze sa njima, varaju se gorko. Doći će ovaj nahuškani čopor i po njih“, napisao je Stefanović na tviter nalogu.

„Više se ne igraju vatrom, sad pale čitav svet da bi ostali na vlasti. Podrška Draganu“, dodao je Stefanović.