Domovi za decu u Beloj Crkvi i Banji Koviljači dobili vredne poklone iz Kanade

Vesti 08. dec 202016:41 > 16:58
N1

Domovi za decu i omladinu u Beloj Crkvi i Banji Koviljači dobili su na poklon automobil Fiat 500L, šivaću mašinu i više od 9.000 kanadskih dolara od porodice Vrakela iz Kanade, a uz pomoć princeze Katarine i humanitarne organizacije Lajflajn Kanada, saopštila je Kancelarija princa Aleksandra Karađorđevića.

Bračni par Vrakela iz Kanade je za svoju 50. godišnjicu braka izrazio želju da pomogne svojoj zemlji, pa su zamolili prijatelje da umesto poklona uplate novac na račun humanitarne organizacije Lajflajn Kanada. Donacija je zatim pristigla posredstvom te humanitarne organizacije u Fondaciju princeze Katarine u Beogradu.

Domu u Beloj Crkvi isporučen je automobil Fijat 500 L, koji će služiti za svakodnevni prevoz dece, a dom u Banji Koviljači dobio je novu šivaću mašinu, kao i neophodne proizvode za ličnu higijenu.

Direktori Domova, Mira Lalović i Zoran Stanković, izrazili su veliku zahvalnost porodici Vrakela, humanitarnoj organizaciji Lajflajn Kanada i princezi Katarini na pomoći koju pružaju za dobrobit naše dece, navodi se u saopštenju.