Seka Sablić o Vučićevim komentarima: Uopšte me ne zanima

Vesti 04. dec 202016:01 > 16:06
Podeli:
Izvor: PIXSELL/Luka Stanzl

Na pitanje šta misli o komentarima koje joj je sinoć na RTS-u uputio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, glumica Seka Sablić izjavila je da je "uopšte ništa ne zanima".

“Uopšte me ništa ne zanima, zahvalila sam se svima koji su me podržali i ne ulazim dalje u priču”, kratko je rekla za Nova.rs, podsećajući da se u nedeljniku NIN zahvalila kolegama glumcima i javnosti na podršci koju je dobila nakon napada od strane poslanika SNS Marka Atlagića u Skupštini.

Nova.rs podseća da je Vučić sinoć, gostujući na RTS-u, pokušao da opravda napade poslanika Srpske napredne stranke Marka Atlagića na glumicu Seku Sablić. On je izjavio da nije saglasan sa onim što je Atlagić rekao o Seki, ali da je “izašao njen čisto politički intervju.”

“Nisam saglasan sa načinom na koji se poslanik Marko Atlagić obratio glumici Seki Sablić… Ali, izašao je njen čisto politički intervju. Ni sa jednom rečenicom se ne bih saglasio. Ali, takođe nije bilo potrebno ni Marku da karakteriše i daje svoju ocenu kakva je Seka Sablić. To je politički pogrešno”, rekao je Vučić na RTS i dodao: “Nama ovo šteti, iako znam da Atlagić to nije namerno uradio.”

Poslanik vladajuće koalicije Marko Atlagić, ranije je kritikovao glumicu zbog stavova izrečenih u intervjuu za “NIN”, optužujući je za nedostatak patriotizma.