Nakon sastanka sa Brnabić, Šapić kaže da je zadovoljan

Podeli:
Izvor: N1

Mandatarka za sastav nove Vlade Ana Brnabić sastala se u zgradi Vlade Srbije sa predstavnikom Srpskog patriotskog saveza Aleksandrom Šapićem.

Šapić je zadovoljan razgovorima, ali kaže da ne bi bilo fer da otkriva detalje pre predsedništva SNS. Kaže da su slične teme bile kao na razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, posle izbora, samo malo detaljnije, ali nije želeo da kaže ništa dalje.

POVEZANE VESTI

Konačna odluka će biti donesena na organima stranke (SNS, danas), i nakon toga možemo da razgovaramo da li će SPAS biti deo Vlade, naveo je.

Rekao sam još odmah nakon izbora izbora da, ako se dogovorimo oko ključnih nacionalnih pitanja i tema, da sam spreman da budem deo aktuelne većine, ako se ne dogovorimo – Bože moj, neću biti deo toga, bez ikakve drame, naveo je.

Kaže da se njegov stav nije menjao od tada, podsećajući da u poslednja tri meseca u javnost baš zbog toga nije izlazio ni sa  procenama, ni sa izjavama.

Ana Brnabić se pre toga sastala sa predstavnicima koalicije Socijalistička partija Srbije-Jedinstvena Srbija Ivicom Dačićem i Draganom Markovićem, koji nisu davali izjave posle sastanka.