Na protestu protiv vakcinacije pravdali porodično nasilje: Tako veza sazreva

Vesti 17. okt 202020:48 > 20:54
FoNet/Aleksandar Barda

Tvrdi se da Srbi masovno tuku žene, ali razmirice su deo života i braka, koji može dovesti do sazrevanja veze, rečeno je danas u Beogradu, na protestu nazvanom "Decu vam ne damo“, čijih je nekoliko stotina učesnika, blokirajući saobraćaj u Ulici kralja Milana, izrazilo nezadovoljstvo zbog obavezne vakcinacije i navodne krađe dece.

Uz baklje, doboše, transparente „Stop otimanju dece“, „Vučiću Šiptare“, „Stop K-19 teroru“, zastave Srbije i „Četničke omladine“, liderka pokreta Živim za Srbiju Jovana Stojković izjavila je da „samo budale i plaćenici“ mogu tvrditi da veza može biti nekonfliktna.

Brojne muškarce žene optužuju na pravdi boga, zbog čega se mnogi očevi kao lavovi bore sa centrima za socijalni rad, poručila je Jovana Stojković.

Rekla je i da Srbijom ne vlada šef države Aleksandar Vučić, već nevladine organizacije, kao i da predsednicu vlade Anu Brnabić nije niko izabrao, već je nametnuta iz organizacije NALED, da bi uvodila „digitalizaciju, seksualizaciju, Ministarstvo za rodnu ravnopravnost“.

Optužila je nevladine organizacije da pišu zakone u Srbiji i „određuju da li ćete detetu stavljati krpu preko nosa ili ne“.