Bulatović: Priveden moj bliski prijatelj, istraga u suprotnom pravcu

Vesti 10. okt 202020:14 > 20:18
N1

Potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović saopštio je da je policije privela njegovog bliskog prijatelja Zorana Radmilovića, jer je u njegovoj kući pronađena farba koja je okarakterisana kao slična onoj, kojom su ispisane preteće poruke na Bulatovićevoj kući.

„Ponuđeno mu je da prizna da je on to uradio, u zamenu za oslobađanje nakon priznanja. Odbio je i od tada više nijednu reč u policiji nije izgovorio. U međuvremenu sam ponovo pozvan u policiju da dam izjavu i tom prilikom mi je ponuđeno poligrafsko testiranje, koje sam odmah prihvatio“, naveo je Bulatović. 

PROČITAJTE I:

On kaže da su mu tokom ispitivanja, koje je trajalo dva sata, postavljena pitanja da li je prodao stranku Draganu Đilasu, da li radi za neku od stranih službi, da li je prevario suprugu, da li je sam ispisao grafite po kući ili je nekom rekao da ih ispiše, i da li zna ko je ispisao grafite.  

„Advokatu koga sam angažovao još uvek nije omogućen kontakt sa Zoranom Radmilovićem. Hapšenje i pritvaranje jednog od mojih najbližih prijatelja, mogu da protumačim samo i jedino kao namerno slanje istrage u potpuno suprotnom pravcu i pokušaj da se bacanjem prašine u oči sakriju pravi počinioci“, saopštio je potpredsednik Stranke slobode i pravde.