"Utisak nedelje" i "24 minuta sa Zoranom Kesićem" najgledanije emisije

Vesti 14. sep 202014:22 > 14:27
Promo/Novas

Prva izdanja emisija "24 minuta sa Zoranom Kesićem" i "Utisak nedelje", emitovane proteklog vikenda na televiziji NOVA, bile su najgledanije emisije u svom terminu emitovanja među korisnicima SBB mreže, pokazuju merenja TV Beata.

Koliko je gledaocima nedostajala autorska emisija Zorana Kesića i ekipe Njuz.neta, pokazuje podatak da su u subotu uveče bili najgledaniji i da, su po share-u, prestigli i javni servis ali i sve televizije sa nacionalnom frekvencijom. Nova je, prvog dana vikenda u terminu od 21 do 22h imala share 20,65 % dok je na drugom mestu bio RTS sa 11,9 %.

I prvo izdanje „Utiska nedelje“, u kojem su gosti Olje Bećković bili Boris Tadić, Marko Milanović i Miloš Hrnjaž, bila je najgledanija emisija u svom slotu sa share-om od 18 %, dok je na drugom mestu bio javni servis sa 13,6 %.

Nakon letnje pauze, na male ekrane su se 1. septembra vratile emisije „Probudi se“, „Mentalno razgibavanje“ i „Među nama“, dok nas početak ostalih prepoznatljivih formata Nove očekuje u narednim danima.

Ivan Ivanović svog prvog gosta dočekuje 18. septembra, dok se sa „4 i po muškarca“ družimo tri dana kasnije.

Lepi Brka se sa „Domaćinskim pričama“ i najnovijim receptima u ponedeljak vraća na male ekrane, a prvi gost Vesne Dedić u novoj sezoni u utorak uveče biće glumačka legenda Petar Božović.

Doktorka Katarina Bajec priprema novu emisiju, koja počinje da se emituje 27. septembra, a povratak PLJIŽ-a zakazan je za 1. oktobar.

Televizija Nova S može se pratiti u Srbiji preko SBB-a, D3 i Total TV-a, kao i putem EON platforme koja je dostupna svima, bez obzira na internet provajdera.

U okviru United Media posluje i TV N1.