Jesenja šema na televiziji NOVA S startuje 1. septembra

Vesti 31. avg 202016:22 > 16:33
Promo/ Nova S

Nakon letnje pauze na male ekrane se vraćaju popularna TV lica Nove, a gledaoci će već od utorka, 1. septembra, uživati u novim izdanjima emisija "Probudi se", "Mentalno razgibavanje" i "Među nama".

Jutarnji program „Probudi se“, koji tokom radne nedelje vodi i uređuje Nevena Madžarević, a vikendom Danilo Mašojević, u novoj sezoni će trajati duže i to preko nedelje do 8.30h a subotom i nedeljom do 10h.

Promo/ Nova S

Popularni dvojac Dare i Mare spreman je za svoje fanove, a „Mentalno razgibavanje“ će se sada emitovati radnim danima od 8.30 do 10.30h. Format emisije se, kako kažu, neće menjati – i dalje će se baviti svim društvenim anomalijama, ali će uvesti i praksu gostovanja odabranih ljudi koje gledaoci nemaju priliku da vide često.

Maja Nikolić i Rada Đurić kao i cela ekipa emisije „Među nama“ od sutra vas očekuju u svom standardnom terminu emitovanja – od 17 časova sa puno ekskluzivnih gostiju, aktuelnih tema ali i dosta zabave.

Promo/ Nova S

Vikendi će nam već od 12. septembra biti dosta ispunjeniji, jer će se za to pobrinuti Zoran Kesić i Olja Bećković.

U emisijama „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ i „Utisak nedelje“, koji ne menjaju svoje termine emitovanja, gledaocima će pružiti, svako u svom stilu, pregled najvažnijih dešavanja tokom nedelje.

Naš kuvar, Lepi Brka iskoristio je leto da pripremi recepte za neka zanimljiva jela, te će nam pokazivati kako da ih skuvamo u emisiji „Domaćinske priče“, ali tek od sredine meseca kada startuje nova sezona. Do 14. septembra će, takođe, posetiti i neka zanimljiva mesta u Srbiji, pričati sa domaćinima i domaćicama iz tog kraja, ali i od njih naučiti kako se kuvaju lokalni specijaliteti.

Na Nova S još:

 „Balkanskom ulicom“ gledaoci će moći da gledaju od 15. septembra, a Vesna Dedić obećava dosta intrigantnih gostiju koji će svoju životnu priču ispričati baš kod nje.

Prve goste Ivan Ivanović će u svom late night show programu ugostiti 18. septembra a smeh je zagarantovan i uz „4 i po muškarca“ sa kojima se družimo od 21. septembra, dok nas doktorka Katarina Bajec očekuje od 27. septembra.

Povratak PLJIŽ-a na male ekrane zakazan je za 1. oktobar.

I to nije sve, Nova je pripremila bogat domaći i strani serijski i filmski program pa ćemo već od jeseni imati priliku da pratimo nove sezone hit komedije „Lud, zbunjen, normalan“ kao i serije „Počivali u miru“ i „Kud puklo da puklo“.

Do kraja godine počinje i emitovanje serije „Kralj“ u režiji Zdravka Šotre, po romanu Vuka Draškovića, a koja nastaje u United Media produkciji.

Strani serijski program obogatiće serije Code Black, Political Animals, Jessica Jones i Victoria.

Televizija NOVA S može se pratiti u Srbiji preko SBB-a, D3 i Total TV-a kao i putem EON platforme koja je dostupna svima, bez obzira na internet provajdera.

Nova S je deo United Media u okviru koje posluje i TV N1.