Stefanović posetio porodicu policajca s petoro dece uoči početka školske godine

Vesti 31. avg 202016:14 > 16:18
Tanjug/Ministarstvo unutrašnjih poslova

Ministar policije Nebojša Stefanović posetio je, uoči početka školske godine, porodicu pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Miroslava Drmanića, koji je otac petoro dece, saopšteno je iz MUP.

„Policijski poziv je izuzetno težak. Policajci, štiteći bezbednost građana Srbije i služeći svojoj zemlji, često ne znaju ni za slobodan dan, vikende, praznike. Zato sam uvek ponosan na njih što uspevaju da održe balans između ovog posla, koji zahteva puno odricanja, i privatnog života. Miroslav je jedan od primera dobrog policajca i oca čak petoro sjajne dece“, rekao je Stefanović, a saopštio MUP.

Kako su naveli, Miroslav Drmanić je pripadnik Jedinice za obezbeđenje i u Ministarstvu radi već 18 godina.

On i supruga Maja roditelji su Strahinje (18), Jovane (16), Sare (13), Velibora (9) i jednogodišnje Milice, kojima je ministar uručio poklone.

„Često kažem da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova funkcionišu kao jedna velika porodica i baš zato je važno da vodimo računa, pored ulaganja u bolje uslove njihovog rada i bolji materijalni položaj, i o njihovim porodicama“, rekao je Stefanović u razgovoru sa Drmanićima.