Novi dan o novim državnim merama pomoći privredi

Vesti 23. jul 202014:51 > 14:58
Izvor: N1

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je novi niz mera pomoći privredi pogođenoj pandemijom kovida-19. O tome, u temi jutra razgovaramo sa glavnim i odgovornim urednikom nedeljnika NIN Milanom Ćulibrkom i predsednikom Unije poslodavaca Srbije Nebojsom Atanackovićem.

Štampu ovog jutra sa nama lista novinarka Gordana Suša.

Delegacija Beograda sastala se u Briselu sa specijalnim predstavnikom EU Miroslavom Lajčakom i tako započela prvi dan ekspertsko-tehničkih razgovora u okviru dijaloga Beogrda i Prištine. O rezultatima prve runde i očekivanjima od drugog dana susreta, govori direktor Foruma za etničke odnose Dušan Janjić.

Naš sagovornik je i reditelj Janko Baljak, koji će govoriti isped Grupe umetnika koji su podržali lekare udružene u grupi „Ujedinjeni protiv kovida“, koji traže smenu članova Kriznog štaba i osnivanje novog.  

Nije svako roditeljstvo isto, niti je onakav kakvom mu se roditelji nadaju tokom devet meseci trudnoće. Jedna takva beba bila je i Sunčica, koja je rođena u 26. nedelji trudnoće. Predstavljamo knjigu „Put roditeljstva – od mrvice do zvezde“, autorke Milice Lazarević Jekić.