Kupio vreću da bi sahranio dedu, na računu pisalo – dođite ponovo

Vesti 22. jul 202017:17 > 17:24
Podeli:
Izvor: N1/Čitalac

Jednog Nišliju, kojem je od posledica zaraze koronavirusom preminuo deda, na računu pri kupovini vreće za sahranjivanje, a koji je izdalo Javno-komunalno preduzeće "Gorica", uz cenu od 1.250 dinara, zatekla je, kako je sam rekao, neprijatna poruka - "dođite ponovo".

Redakciji N1 javio se čitalac iz Niša i poslao fotografiju računa od kupovine vreće za sahranjivanje, koju je, kako je naveo, kupio u kapeli Kliničkog centra Niš.

Posle sahrane i svih procedura, pregledom računa koji su dobili prilikom kupovine mrtvačke vreće, primetili su neprijatnu poruku.

„Pre dva dana mi je preminuo deka, juče smo ga sahranili, bio je pozitivan na Covid-19 i kako nalaže procedura, morao je biti sahranjen u limenom kovčegu, koji je ubačen u drveni, a pre toga je spakovan u mrtvačku vreću. Vreća je kupljena u Kapeli Kliničkog centra Niš, a za zbrinjavanje pokojnika je zaduženo JKP ‘Gorica’ Niš. Kada je sve to prošlo, prilikom pregleda računa koje smo dobili za navodne usluge u tom preduzeću, videli smo ovu neprijatnost“, napisao je čitalac.

Sve o koronavirusu čitajte u našem BLOGU UŽIVO i na stranici Koronavirus.