Jeremić: Nismo dozvolili da bojkot propadne

Vesti 22. jun 202021:10 > 21:12
Narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je posle nedeljnih "lažnih izbora" jasno da u Srbiji više nema demokratije i da je vlast "totalna, aspolutna i diktatorska".

„Mi smo sve suprotno od toga i nastavljamo našu borbu. Srpski parlament je danas jedini u Evropi bez opozicije, uz mogući izuzetak Belorusije“, rekao je Jeremić u Novom Sadu, gde je razgovarao sa građanima, prenela je Narodna stranka.

Jeremić je naveo da je danas politička situacija mnogo jasnija, i dodao da su građani juče dali svoj sud o onima koji nisu imali snage da održe reč.

„Narodna stranka je ispunila obećanje da neće učestvovati na lažnim izborima i nije dozvolila da bojkot propadne. Ostali smo čvrstog stava dok su se drugi predomišljali i kalkulisali. Ponosni smo na to“, rekao je Jeremić.

Jeremić je najavio da razgovara sa građanima kako bi Srbija trebalo da izgleda i kako može da izgleda.

„Danas smo razgovarali sa gradjanima Stare Pazove i Novog Sada, nastavljamo sutra u Beogradu, potom i u svim drugim krajevima naše zemlje. Kao što smo i obećali – nakon 21. juna nastavljamo da radimo šta smo radili i do sada“, naveo je Jeremić.