Đurić: UDS će štititi građane koji žele Srbiju baziranu na evropskim vrednostima

Izbori 2020 16. jun 202010:58 > 11:01
Izvor: UDS/N.Babić

Jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije Bojan Đurić izjavio je da će ta koalicija ući u Skupštinu kako bi zastupala i štitila građane koji žele zemlju baziranu na evropskim, demokratskim vrednostima i koji su politički protivnici postojeće vlasti.

„UDS ide u Skupštinu Srbije da tamo zastupa i štiti sve koji su za normalnu zemlju, a koji su poltički protivnici ove vlasti“, kazao je Đurić u Nišu, a saopštio je UDS.

Dodao je da će posle ulaska u parlament ta koalicija nastaviti da širi svoju mrežu i jača infrastrukturu širom Srbije i okuplja sve demokratske snage.

„Iz parlamenta ćemo nastaviti da širimo svoju mrežu po celoj zemlji. Nastavićemo da okupljamo i sve demokratske snage“, rekao je Đurić.

On je kazao da je UDS osnovana kao „baza za sve građane, ali i političke opcije koje Srbiju žele da vide u okviru Evropske unije, izgrađenu na demokratskim principima sa čvrstim institucijama“.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Sve o predstojećim izborima čitajte na stranici Izbori 2020.