Koalicija Nek maske padnu: Naš cilj iznad svega je pročišćenje institucija

Izbori 2020 14. jun 202012:27 > 12:28
Tanjug/Rade Prelić

Nova stranka saopštila je da je karavan koalicije "Nek maske padnu" koju čine Zelena stranka i Nova stranka, započeo obilazak Srbije, a prve stanice bili su im Kruševac, Kraljevo i Kragujevac.

„Sa građanima smo razgovarali kod kruševačkog Doma sindikata, na kraljevačkom Trgu srpskih ratnika i kragujevačkom Trgu slobode, a oni su izrazili veliko interesovanje za program koalicije Nek maske padnu, pogotovo akcentujući neophodnost borbe protiv kriminala i korupcije, koji su proželi sve pore naše države i društva, kao i neophodnost nove akcije Sablja“, navodi se u saopštenju. 

Kako su istakli predstavnici koalicije, Kruševac, Kraljevo, Kragujevac, ali i svi drugi gradovi Srbije, moraju ponovo da postanu moderni, evropski centri 21. veka, a upravo je pročišćenje „kako vazduha, tako iznad svega i institucija“, ono za šta se od početka dosledno zalažu. 

„Zahvalni na srdačnom prijemu, podsećamo da ovo nije samo puki obilazak u kampanji, jer smo više puta, kako na terenu, tako i u saopštenjima i izjavama, ukazivali upravo na težak život, nezaposlenost i ugnjetavanje koje trpe od lokalnih SNS moćnika, a koji muče sve građane podjednako“, naveli su u saopštenju.

Sve o predstojećim izborima čitajte na stranici Izbori 2020.