Stamatović: Pokazali smo da postoji vredna i poštena Srbija

Izbori 2020 04. jun 202016:35 > 16:36
Zdrava Srbija

Predsednik stranke Zdrava Srbija Milan Stamatović izjavio je, povodom treće godišnjice od osnivanja stranke, da je u prethodnom periodu ta organizacija pokazala da postoji "vredna i poštena Srbija" koja radi "isključivo u opštem, a ne u privatnom i pojedinačnom interesu".

„Iz unutrašnjosti Srbije mogu se doneti pozitivne promene i postoje ljudi domaćini koji su spremni da rade za dobrobit svoje zemlje i naroda“, rekao je Stamatović, koji je nosilac izborne liste „Zdrava Srbija – Bolja Srbija“, saopštila je njegova stranka.

Naveo je da je Zdrava Srbija danas „ozbiljna regionalna stranka“, da ima više od 100 stranačkih odbora širom Srbije i odbornike u brojnim lokalnim parlamentima, „čiji su rad i rezultate gradjani već prepoznali“.

„Zato smo uvereni da će naši odbornici i u novim sazivima opštinskih i gradskih skupština nastaviti da se bore za zdravu Srbiju, ali i da ćemo, nakon ovih izbora, učestvovati u kreiranju politike i u onim lokalnim sredinama, u kojima do sada nismo imali svoje predstavnike“, istakao je Stamatović.