Beogradski vodovod najavljuje radove i nestanak vode početkom nedelje

Vesti 17. maj 202021:27 > 21:32
Shutterstock

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u ponedeljak, 18. maja od 8.30 do 18.00 časova, biti potrošači u više zvezdarskih ulica, saopštio je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacije".

U tom periodu bez vode će ostati građani koji žive u Zahumskoj, od Jovana Ćirilova do Đuke Dinić, Vojvode Bogdana, od Đuke Dinić do Jovana Ćirilova, kao i Đuke Dinić, na potezu od Bulevara kralja Aleksandra do Vojvode Bogdana. 

Dan nakon toga, u utorak, 19. maja od 8:30 do 18:30, zbog radova će biti i potrošači na Vračaru, u Ulici gospodara Vučića, na potezu od Maksima Gorkog do Vladimira Karića. 

Istog dana, u utorak 19. maja od 8 do 24 časa, na Čukarici će zbog prevezivanja na novu vodovodnu mrežu bez vode ostati potrošači u ulicama Milije Stanojlovića, od broja 1 do broja 13, Bore Mandića, Sretena Babića i Vladimira Bukelića u naselju Umka. 

Dodaje se da će u tom periodu umanjen pritisak osetiti potrošači u Karađorđevoj, Železničkoj, ulici Ilije Babića, Milorada Živkovića i Trinaestog oktobra. 

Građanima će za najnužnije potrebe biti obezbeđene auto-cisterne sa pijaćom vodom, ali JKP apeluje na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. 

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-stranici preduzeća.