Autobus na Galenici pregazio stariju osobu, preminula na licu mesta

Vesti 16. maj 202014:29 > 14:34
TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC

Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" saopštilo je da je u jutarnjim satima došlo do saobraćajne nesreće, u kojoj je, nažalost, smrtno stradala jedna starija osoba. Kako je precizirano u saopštenju, u neposrednoj blizini okretnice autobusa u zemunskom naselju Nova Galenika, autobus koji je vozio na liniji 612 pregazio je stariju osobu, koja je preminula na licu mesta, prenosi Beoinfo.

„Okolnosti pod kojima se desila nezgoda nisu poznate, a prema izjavi vozača nesreća se desila u momentu dok je on skretao autobusom udesno na raskrsnici, neposredno pre stajališta, van stajališnog mesta i van pešačkog prelaza. Policija je izvršila uviđaj i istraga će utvrditi okolnosti pod kojima se desila ova strašna nezgoda. GSP izražava najdublje saučešće porodici nastradale sugrađanke“, navedeno je u saopštenju, prenosi Beoinfo.

Gradsko saobraćajno preduzeće apelovalo je na sve učesnike u saobraćaju da budu maksimalno oprezni, kako se ovakve ili slične situacije ne bi ponovile, izražavajući još jednom iskrenu žalost.