Izmene na linijama GSP zbog radova na nadvožnjaku ka Banovom brdu

Vesti 11. maj 202016:21 > 16:24
gsp javni prevoz
N1

Tokom izvođenja radova na nadvožnjaku u Кirovljevoj ulici na Banovom brdu doći će do izmene linija javnog prevoza u smeru ka Požeškoj ulici, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Za vreme trajanja radova, linije 23, 37, 51, 52, 53, 58, 88 i 560E, kao i noćne linije 37N, 51N i 56N kretaće se u smeru ka Banovom brdu sledećom trasom: Bulevar vojvode Mišića – petlja Radnička – petlja Hipodrom – Požeška i dalje redovnom trasom.Кako se navodi, linija 85 saobraćaće trasom: Jurija Gagarina – Most na Adi – petlja Radnička – petlja Hipodrom – Požeška i dalje redovnom trasom.

Ukidaju se stajališta „petlja Radnička“, „Ada Ciganlija“ i „Кirovljeva“, dok će se na izmenjenom delu trase koristiti stajalište „Кneza Višeslava“ kod Šumarskog fakulteta, prenosi Beoinfo.

U saopštenju se podseća da je JP Putevi Beograda procenilo da je nadvožnjak u Kirovljevoj, koji spaja Radničku ulicu sa Banovim brdom, u lošem stanju, te u cilju bezbednosti saobraćaja predložilo meru ograničenja kretanja vozila težih od 12 tona.