U redu za Busplus kartice: Od jutros čekamo, juče nismo uspeli

N1

Građani i danas čekaju i dugim redovima isped poslovnica Busplusa, kako bi izvadili personalizovane Busplus kartice, koje su im neophodne za ulazak u autobuse GSP.

Ispred poslovnice Busplusa u bulevaru Mihajla Pupina građani čekaju u redu duže vreme, a neki od njih navode da su juče bezuspešno pokušavali da izvade svoje kartice.

„Sat i po čekamo.. Pobegao sam sa drugog mesta jer juče nisam mogao da stignem na red, imaju po jedan šalter, a rade od 9 do 16, a naroda sačuvaj bože“, rekao je jedan Beograđanin za N1.

Građani su se i juče požalili redakciji N1 da su se od ranog jutra formirale velike gužve za vađenje i dopunu personalizovanih Busplus kartica. Kako su nam rekli, na prodajnom mestu u Bačvanskoj ulici radio je samo jedan šalter, a u redu je bilo oko 200 građana.

Kompanija Busplus apelovala je na poslodavce da kartice za prevoz za svoje zaposlene poručuju direktno, odnosno onlajn preko sajta, kako bi se smanjile gužve na ponovo otvorenim prodajnim mestima.

„Apelujemo na poslodavce da na ovaj način obezbede mesečne karte za svoje zaposlene, jer je ovo najbrži i najefikasniji način, a pri tome se poštuju sve neophodne mere zaštite i bezbednosti zdravlja naših sugradjana“, navodi se u saopštenju.