Paunović: Predizborna kampanja kada bude najavljeno da stiže pomoć od 100 evra

Vesti 24. apr 202010:21 > 10:21
N1

Predsednik opštine Paraćin Saša Paunović ocenio je da će predizborna kampanja u Srbiji biti nastavljena 10. ili 11. maja, kada je najavljeno da će na račune građana stići po 100 evra pomoći države.

POVEZANE VESTI

U intervjuu za list Danas, Paunović je rekao da će predstojeći izbori u Srbiji biti najneobičniji do sada jer će se nastaviti „u nekom sasvim drugom svetu“ i da će biti potrebno da se svi predizborni programi prilagode novoj situaciji.

„Bar kod nas koji vodimo računa da dajemo realna obećanja, to jest pred gradjane izlazimo sa planovima za svaku oblast rada lokalne samouprave“, rekao je Paunović.

Paunović je dodao da će biti posebno osetljivo na koji način će biti vodjena izborna kampanja u delu koji zahteva direktan kontakt sa gradjanima.

„U svetu pre korone mi koji nemamo na raspolaganju sve državne televizije za celodnevni program mogli smo da se uspešno nosimo sa političkim protivnicima kroz veliki, veliki rad na terenu, kroz živi razgovor sa gradjanima u svakom delu opštine. Sada će biti potrebno da se sprovede to isto, ali uz nove mere ‘socijalnog distanciranja'“, rekao je on.