Kisić: Preminula još jedna osoba u KCV, još nema potvrde za slučaj iz Šapca

Vesti 27. mar. 202015:24 > 15:26
Podeli:
Izvor: N1

U Kliničkom centru Vojvodine preminuo 62-godišni pacijent pozitivan na koronavirus koji je inače bolovao od dijabetesa, saopštila je zamenica direktorke Instituta "Batut" Darija Kisić Tepavčević na konferenciji za novinare u Beogradu. Kada je reč o muškarcu koji je preminuo u bolnici u Šapcu, Kisić Tepavčević je istakla da u tom slučaju još nema potvrđenog podatka o infekciji koronavirusom.

Lekari iz Šapca saopštili su ranije danas da je pre dva dana u Opštoj bolnici u tom gradu preminuo čovek star 59 godina za kojeg se ispostavilo da je bio pozitivan na koronavirus.

Kisić Tepavčević rekla je, međutim, da još nema potvrde infekcije koronavirusom kod preminulog muškarca iz Šapca, tako da je, prema zvaničnim podacima, u Srbiji dosad od posledica koronavirusa preminulo osam osoba, uključujići i poslednji slučaj u Kliničkom centru Vojvodine.

Kako je javila reporterka N1 iz Novog Sada, u pitanju je muškarac iz Kikinde koji je u teškom stanju iz bolnice u tom gradu brebačen u Klinički centar Vojvodine još 16. marta.

Sve informacije o koronavirusu čitajte u našem Blogu uživo i na stranici Koronavirus.